Om os

Velkommen til !

Bag bloggen Bare En My gemmer bygningskonstruktør Caroline Høyberg Honoré og tømrer Anders Larsen sig. Vi mødte hinanden på Roskilde Festival i 2012 og har siden da brugt det meste af vores tid på at renovere og ikke mindst drømme og fremtidige projekter.

Vores første fælles projekt var en 65 kvm ejerlejlighed på Amager, som kort tid efter den stod færdig blev byttet ud med vores lejlighed på Frederiksberg. Frederiksberg-lejligheden blev købt som erhverv og konverteret til beboelse, hvorefter vi brugte et års tid på at totalrenovere de gamle, nedslidte kontor – og lagerlokaler.

Da lejligheden stod færdig, gik der ikke mange øjeblikke før vores kærlighed faldt på et 250 år gammel, stråtækt bindingsværkshus, som trængte til en god portion knofedt og masser af kærlighed! Huset er stadig langtfra færdigt, men er for en tid sat på standby, da vi netop har overtaget vores hidtil største projekt – huset på Rantzausgade 5 på Nørrebro, som det næste års tid skal gennemgå en forvandling fra slidt institution til hjem for vores lille familie.

På opfordring har vi nu oprettet denne blog, så alle interesserede kan følge med i vores projekter og få sat lidt flere ord på hvad det er vi går og roder med.